0

Vivid Raw Levensgroot vibrerend lichaam

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Een levensgroot en zeer realistische masturbator in de vorm van een vrouwenlichaam. De op schaal gevormde romp van deze realistische masturbator bezit zowel een vagina als een anus en is daardoor levensecht. Het zijdezachte materiaal voelt aan als echte huid waardoor de beleving nog intenser is. De details zijn mooi vorm gegeven waarbij de borsten met grote tepels samen met de navel en mooie buikspieren voor een natuurgetrouwe weergave zorgen. De vibrerende bullet kan je gemakkelijk in een van de openingen schuiven en werkt op twee AA batterijen die apart verkrijgbaar zijn.

Met een gewicht van bijna 13 kilo is deze levensechte, opwindende masturbator gemaakt om jou in alle mogelijke posities te plezieren. Leg haar plat neer voor een diepe missionaris penetratie, buig haar achterover of buig haar voorover... aan jou de keuze! Het soepele, temperatuur gevoelige materiaal voelt, lijkt en gedraagt zich als een echte huid. De masturbator past zich aan jouw lichaamstemperatuur aan. De borsten bewegen natuurlijk heen en weer tijdens jullie spannende avontuur. Zowel de anus als de vagina zijn zeer gedetailleerd en daardoor niet van echt te onderscheiden. Beide openingen geven een heerlijk zuigend gevoel.

Schoonmaken is gemakkelijk met wat warm water met zeep of toycleaner. Laat goed drogen. Daarna is jouw masturbator klaar voor een volgende intieme ervaring!

Alternatieven die wij aanraden
-
+