0

BDSM Seksspeeltjes Handleiding

Nu BDSM zo immens populair is in Nederland en de verwachting is dat dit ook wel even zo zal blijven, hebben wij van BDSMartikelen.nl een handige BDSM seksspeeltjes handleiding gemaakt. In deze handleiding wijzen wij je graag op de vele mogelijkheden qua seksspeeltjes in de wereld van BDSM. BDSM staat voor bondage, discipline, sadisme en masochisme. Grote kans dat bondage en discipline (BD van BDSM) niet uitgelegd hoeft te worden, dus richten wij voor de uitleg even op sadisme en masochisme (de SM van BDSM). Sadisme is het erotisch genot beleven aan het toebrengen van pijn en/of ongemak bij je sekspartner. Masochisme is het tegenovergestelde, waarbij het slachtoffer juist geniet van de onderdanige rol. In de wereld van BDSM is deze rolverdeling dus vaak van toepassing, neem bijvoorbeeld bondage waar iemand wordt vastgebonden, of tijdens een spel waar één van jullie de macht heeft tijdens de BDSM ervaring of het slaan met een zweepje, waar toch echt jij of je partner een paar "onschuldige" tikjes te verwerken krijgt. Voor meer informatie over BDSM, kan je deze handige online BDSM gids lezen!

Nu je een beetje op de hoogte bent van de onderdelen van BDSM, is het goed om te weten wat voor BDSM artikelen er zoal zijn. Waar je 10 jaar geleden het nog moest doen met simpele bondage touwen, ruwe BDSM toys of complexe boeiensets, is dat tegenwoordig iets van het verre verleden. In vooral online BDSM shops vind je tegenwoordig ruime assortimenten van allerlei soorten kinky BDSM toys. In deze BDSM seksspeeltjes handleiding bespreken wij een aantal thema's binnen het BDSM met daarbij gerelateerde artikelen. Dus mocht je besluiten om een seksspeeltje te kopen, lees dan snel deze handleiding om de juiste keuze te maken.
BDSM informatie handleiding

BDSM Handleiding voor Seksspeeltjes

Stap 1 is al genomen je leest deze blog en bent dus geïnteresseerd in de aanschaf van een BDSM speeltje. Hieronder hebben wij de meest populaire BDSM categorieën uitgelicht en kort beschreven. Zo kom je te weten wat voor soort seksspeeltjes er te koop zijn, wat kinky aanraders zijn en kom je meer te weten over de oneindige mogelijkheden. Zeker BDSM wensen blijven iets persoonlijks, immers de één vindt vastgebonden worden erg opwindend, waar de ander misschien zijn/haar seksueel genot haalt uit een dominante rol of het fijn vindt om gedomineerd te worden. De keuze qua speeltje is dus een persoonlijke, al is het natuurlijk wel al erg leuk om samen met je partner de mogelijkheden te ontdekken en te kiezen voor speeltjes welke jullie kunnen gebruiken tijdens een BDSM spel.
 

Bondage Artikelen, waaronder Boeien

Bondage elementen in de slaapkamer kunnen voor een hoop spanning en sensatie zorgen tijdens de seks. Ga maar na, je partner vastgebonden aan bed of waarbij alleen de armen of benen zijn vastgebonden, volledig overgeleverd aan jouw seksuele handelingen is al spannend op zichzelf. Bondage artikelen helpen om je partner in de juiste positie te krijgen en te houden. Ontneem de bewegingsvrijheid en ervaar de macht. Degene die is vastgebonden heeft de onderdanige rol en kan daarin heerlijk het bondage spel over zich heen laten komen. Bondage touwen, bondage riemen, bondage kettingen en bondage tape zijn hierin de meest gebruikte tools om de bewegingsvrijheid af te nemen. Dan zijn er ook boeien waarmee je bijvoorbeeld de armen of benen kan controleren. Het is ook mogelijk om voor de volledige controle te gaan en voor bed boeien (je kunt zo je partner vastbinden aan bed) of voor hogtie boeien ,waarbij de armen en benen tegelijkertijd worden gecontroleerd, te kiezen.
 

Chastity Toys

Chastity artikelen zijn nou niet meteen het eerste waaraan je denkt als je (zeker voor het eerst) BDSM gaat ontdekken. Dit thema gaat voornamelijk om het voorkomen van seks of het in ieder geval zo moeilijk mogelijk maken. Dat is ook niet gek als je de speeltjes in deze categorie ziet. Peniskooien en kuisheidsgordels zijn hiervan het lichtend voorbeeld. Deze op middeleeuws lijkende artikelen zijn speciaal ontwikkeld om een erectie van de man tegen te gaan (peniskooi) of penetratie onmogelijk te maken (kuisheidsgordels). Dan zijn er ook nog de ball crushers en ballstretchers waarbij, je raadt het al, de ballen worden gepijnigd. Zeker niet voor beginners, maar als je al wat meer ervaring hebt, kan dit zomaar een kinky toevoeging zijn. 
 

SM Toys

De categorie SM Toys, waar de speeltjes dus zich richten op de onderdelen sadisme en masochisme van BDSM, biedt een hoop mogelijkheden voor het toebrengen of ondergaan van pijn/ongemak. Om je een idee te geven over de speeltjes binnen deze categorie, kan je in onze BDSM winkel kijken naar dilators, kietelaars, paddles, penispluggen, tepelklemmen en zwepen. Stuk voor stuk zijn dit niet misselijke toys die voor de nodige pijn en op zijn minst voor ongemak kunnen zorgen. Dit vinden wij Nederlanders maar wat spannend en zeker doordat je beide rollen kunt ervaren zijn SM toys erg populair. Heb je een hoge pijngrens, vind je het opwindend om je partner te domineren of hou je ervan om je onderdanige op te stellen? Dan raden wij je aan om een geschikt SM speeltje op de kop te tikken en je te laten onderdompelen in de wereld van SM.
BDSM Seksspeeltjes Handleiding

Fetish Toys

Word je opgewonden van latex kleding? Geniet je van animal play? Ga je graag op onderzoek uit langs het lichaam van je partner? Of zoek je naar een spannend element om tijdens het BDSM spel te introduceren? Fetish toys gaan net dat stapje verder en laten de meest uiteenlopende fetisjen uitkomen. Voor stelletjes die graag de grenzen van genot opzoeken en open staan voor nieuwe ideeën is deze fetish toys categorie meer dan geschikt. 
 

BDSM kleding

Sta je dan in je versleten boxershort met een zweepje in je hand. Dat is nou niet bepaald opwindend of kinky te noemen. BDSM kleding maakt de setting compleet en zal ervoor zorgen dat je helemaal in je rol groeit en er maximaal van kunt genieten. De mogelijkheden qua BDSM kleding zijn ook groot, zo kun je kiezen voor een kinky lingerie setje, maar ook voor een volledig streng BDSM pak. Ideaal voor een spannend rollenspel, waarbij dominantie en onderdanigheid meteen centraal zal staan. Voor zowel heren als vrouwen zijn er vele soorten kinky BDSM kleding te vinden.
 

Overige BDSM Toys welke niet mogen ontbreken in de BDSM handleiding

Bovenstaande BDSM artikel mogelijkheden hebben je al een beetje een inkijkje gegeven in de mogelijkheden, maar er zijn meer sextoys en toebehoren die vallen onder BDSM toys. In een online BDSM shop als bijvoorbeeld BDSMartikelen.nl vind je ook dildos, vibrators, masturbators en glijmiddelen, massage artikelen, maar ook lakens en buttplugs. Deze vrij algemene seksspeeltjes kunnen ook gebruikt worden tijdens een BDSM spel. Het is maar net waar je opgewonden van wordt en wat een leuke toevoeging zal zijn op de BDSM ervaring.