0

Bold Delay Gel

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Sensuva is een toonaangevend merk op het gebied van onder ander massage oliën en glijmiddelen. Met hun luxe verpakkingen en verrassende geuren bieden ze een heel scala van producten aan voor nog meer plezier en sensualiteit binnen de slaapkamer.

De Bold Delay Gel is speciaal ontwikkeld om een orgasme bij de man zo lang mogelijk uit te stellen. De gel bevat het stofje benzocaïne wat er voor zorgt dat de penis minder gevoelig wordt. Breng 1-2 pompjes gel aan op de eikel en laat dit ongeveer 10 minuten intrekken. De Bold Delay Gel is vegan en veilig voor (latex) condooms en siliconen toys. De subtiele geur en smaak van mint maakt deze gel extra prettig in gebruik.

Vermijd contact met de ogen. Stop het gebruik bij roodheid, een branderig of een pijnlijk gevoel. Gebruik het product niet op een beschadigde huid. Het gewenste resultaat kan per persoon verschillen.

Ingrediënten: SD Alcohol 38-B, Propanediol, Glycerin (Vegetable), Water, Gluconolactone, Sodium Benzoate, Sucralose, Natural & Artificial Flavors, (May contain +/-) CI 42090 (Blue 1), CI 15985 (Yellow 6), CI 26100 (Red 17)

Alternatieven die wij aanraden
-
+